Bedrijven

 

  

Receptie

Culinette verzorgt recepties met creatieve hapjes. Het aanbod is zeer divers en gaat van kindvriendelijke tot luxueuze en gewaagde combinaties. Steeds zorgen wij voor een originele presentatie, met oog voor detail. Of het nu gaat om mini-wraps, croques of een soepje, dan wel om een fancy creaties met daikon, yuzu, sumak, wakame, crispy boekweit, ... we gaan steeds tot het uiterste om uw gasten te verrassen en plezieren.

Daarbij shaken wij  voor u de hipste cocktails, serveren uitstekende bubbels of streekbiertjes.

Buffetformules

Geen zin om een ganse avond aan tafel te zitten, in hetzelfde gezelschap?

Onze buffetformules zorgen ervoor dat iedereen à volonté kan genieten van lekker eten én de gelegenheid heeft om weer eens bij te praten met alle genodigden. Gewoonlijk bedienen wij u de voorgerechten (meerdere keren) aan de buffettafel. Vervolgens komt u langs aan de foodtruck voor een keuze uit een drietal warme gerechten. Wedden dat u dan op een collega botst die u al jaren niet gezien had...?

Het aanbod aan buffetformules is zeer uitgebreid: u kan uw eigen menu samenstellen met uw persoonlijke favoriete gerechten, gaande van traditioneel tot exotische toppertjes. Mét of zonder uitgebreid voorgerechtenbuffet. Of u gaat voor ons befaamd Italiaans buffet, waar zelfs de meest kritische gast van in de wolken is.

Bepaald budget voor ogen? Geen probleem: onze formules kunnen steeds aangepast worden naar uw wensen.

Grill°Smoke°Eat°Enjoy

Culinette zorgt voor de ultieme barbecue-ervaring. Luc en zijn team bereiden het beste stukje vlees of vis voor u, mét perfecte garing. We werken hiervoor samen met een Waarschootse hoeveslagerij voor het beste stukje van het rund. Voor het Brasvar-varkentje en een heerlijke scharrelkip rekenen dan weer op de natuurslagerij Dobbelaere. Van traditionele bereidingen tot eigentijdse creaties... Ons zeer uitgebreide buffet met bijgerechten zal zelfs de meest kritische foodie doen watertanden...Wedden?

Streetfood

U wil graag een groot tuin- of dansfeest organiseren waarbij de focus niet zozeer om een culinaire maaltijd draait, maar veeleer om een beleving? Puur genieten van comfort-food, met een vlotte bediening, originele garnituren, scherpe prijs-kwaliteit, ... Culinette verrast jong én oud met haar overheerlijke hautedogs, sappige gourmet burgers, écht huisbereide pasta-gerechten of onnavolgbare broodjes Breydel.

U kiest hierbij zelf drie soorten uit ons aanbod, waaruit uw gasten dan op hun beurt een keuze kunnen maken aan de foodtruck. Hilariteit gegarandeerd als u dan zelf nog de benamingen van de burgers of dogs kiest (bv naam van de communicanten, van de favoriete wielerhelden, van de jarigen, ...).

Please reload