Culinette: een creatief catering-concept

 

"Culinette" is de droom van Lieve, een dame met een passie voor lekker eten en drinken. Niet voor niets behaalde ze een professioneel koksdiploma, ook al combineerde ze dat met een veeleisende job in de communicatiesector. En die passie voel je in alle culinaire creaties die ze maakt, of het nu gaat om een origineel aperitiefhapje, een fel gesmaakte pasta of een werelds gerecht.

 

En dat voel je: het plaatje klopt! De Culinette is een volledig uitgeruste ‘foodtruck’ die samen met het vakmanschap van Lieve en een origineel concept leidt tot een succesvol feestmoment in een heerlijk ongedwongen sfeer. Luc is dan weer de grillmaster, cocktailshaker én sommelier van dienst. En problemsolver tout court... Daarnaast kan Culinette rekenen op een schare ervaren flexi- en studentenjobbers.

 

Onze foodtruck beschikt over een frigo, koeltoog, en diverse bain maries. Naar gelang het concept wordt hij uitgerust met een oven, tepanyaki, inductievuren, meerdere BBQ's (o.a. Green Egg), friteuzes, ...zodat wij flexibel kunnen inspelen op uw wensen.

Ons mobiele restaurant komt dus naar u toe naar de door u gekozen locatie. Deze is perfect proper als de Culinette opnieuw vertrekt: wij nemen alle afval en afwas terug mee.

Niet echt op zoek naar een foodtruck, maar wel naar lekker, verzorgd, origineel eten?

Reizen rond de wereld gaat ook zonder wielen....!